Wil je mee op TV?

Wil je mee op TV?

Op zondag 28 januari zetten we ons beste liturgische beentje voor.  Want 80.000 oudere en minder mobiele mensen kijken en luisteren mee.

Voor deze eerste van drie radio- en televisievieringen die we dit jaar met onze pastorale eenheid verzorgen, spreken we af in de Kerk van Heilig Kruis om 10 u.  Er is die dag GEEN viering in de basiliek.

Het koor Rabboeni van de themavieringen op Heilige Familie wordt versterkt en brengt een programma met heel veel samenzang. Die liederen zullen vanaf volgende zondag ingeoefend worden in onze zondagskerken, basiliek en Heilig Kruis.

We hopen dat de kerk van Heilig Kruis op 28/1 echt stampvol zit. Achteraf kunt u de viering uitgesteld bekijken.

De zangers repeteren 4 keer. Sopranen zijn er genoeg, maar andere stemmen zijn nog welkom.  Koorervaring is vereist en het repetitieschema is pittig:

  1. De themaviering van 14 januari in Edegem is een try-out, we zingen er de meeste liederen van de televisieviering.
    Kerk Heilige Familie, Kerkplein 2650 Edegem : repetitie om 9.30 u., viering om 11.15 u.  Einde 12.15 u. 
  2. Woensdag 24 januari,  20 u.  Koorrepetitie in Heilig Kruis . Op het einde van deze repetitie moeten we alles perfect onder de knie hebben.
  3. Zaterdag 27 januari 13.15 u. tot 16.30 u. Technische repetitie voor iedereen die in beeld komt. De volledige viering wordt er geoefend, voorganger, lector, misdienaars, koor, camerastandpunten, geluid, ….
    Hier is het niet de bedoeling dat wij nog ‘inoefenen’.  Uitzonderlijk kunnen we nog iets hernemen, als er iets mislukt.
  4. Zondag 28 januari: 8.15 u. generale repetitie: de volledige viering wordt doorlopen.   Live uitzending om 10 u. Einde om 11 u.

Wil je meezingen?  Graag aanmelden via Peter De Vriendt  peter_devriendt@icloud.com

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.