WERKEN van/aan BARMHARTIGHEID

WERKEN van/aan BARMHARTIGHEID

Dit jaar vieren we Christus Koning op de 4e zondag van november. 4e zondag… dat doet beslist een belletje rinkelen. Inderdaad, dan komen we weer samen met onze gemeenschap “IederEEN vurig verbonden”.

De lezing van de dag gaat over de werken van barmhartigheid. Die kent iedereen ongetwijfeld (de hongerigen spijzigen, de dorstigen laven, enz…). Dit wordt dus het thema van onze “vier de zondag”. Alleen willen we het woordje “van” bewust vervangen door “aan”. We willen nadenken en ons bezinnen over de vraag hoe we, elk voor zich en wij als gemeenschap, kunnen werken AAN barmhartigheid.

Graag onthalen we jullie op zondag 26 november om 11.30 uur in de “Tandem”, de school vlak achter de St. Benedictuskerk.

We eten samen, werken rond het thema van de dag en sluiten af met een vreugdevolle eucharistieviering. Einde rond 16 uur.

Nog enkele praktische punten:

  • Breng je eigen picknick mee voor de gedeelde maaltijd; wij zorgen voor heerlijke soep, andere dranken en voor een dessertje.
  • Er is een aangepast programma voor kinderen en jongeren.
  • Extra: breng een voorwerp mee dat voor jou verband houdt met “werken” (gereedschap, werkkledij,…)
  • Inschrijven tem 23 november? Klik HIER! Ook via QR-code op de affiche of telefonisch op nummer 0487 89 08 41

Iedereen is welkom op deze dag, ook en zeker wie nog nooit naar een “vier de zondag” kwam. Aarzel niet om eens te komen proeven!

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.