Wereldjongerendagen Lissabon 2023

Wereldjongerendagen Lissabon 2023

Wij zijn met vijf jongeren van onze Pastorale eenheid H Maria Magdalena en gaan samen met pastoor Tom deze zomer met de gemeenschap Zaden van het Woord naar de Wereldjongerendagen in Portugal. Zo’n reis is voor jonge mensen een dure grap. Daarom hebben wij uw steun hard nodig. Om u een idee te geven, organiseren wij zaterdag 30 september 2023 om 20 u. een vertelavond in Sint-Antonius Edegem ten voordele van onze reis. Tijdens deze avond nemen we u graag mee op onze reis in Portugal via foto’s, filmpjes, muziek en onze eigen getuigenissen.

Voor deze vertelavond kan u een ticket kopen en zo onze reis steunen. De tickets verkopen we in voorverkoop na de vieringen, telkens op zondag, van 26 maart tot 14 mei. Dit weekend 26/3 staan we aan de basiliek en Sint-Jozef Edegem. Eén ticket bedraagt 12 euro voor volwassenen, kinderen onder de 18 jaar mogen gratis deelnemen. Inschrijving is verplicht, ook voor kinderen, via ons na de viering of via DEZE LINK. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Voor zij die niet naar de vertelavond wensen te komen, kunnen ook een vrije bijdrage leveren op het rekeningnummer van onze pastorale eenheid (BE87 7310 3581 4694).

Wij danken jullie voor alle hulp!

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.