We vieren de zondag en Kerstmis met Iedereen vurig verbonden.

We vieren de zondag en Kerstmis met Iedereen vurig verbonden.

Je kan er niet naast. Als je op de vierde zondag ook nog Kerstmis viert kom je als gemeenschap samen. Wat korter dan anders, want we weten ook dat Kerstmis een familiegebeuren is en daar willen we maar al te graag tijd voor maken.

Volledige fotoreeks onderaan!

Maar wel met de gezellige verbondenheid die we in onze groep hebben opgebouwd in het vorige werkjaar. Een Christelijke verbondenheid tussen heel wat verschillende mensen. Jong, oud, stil, luidruchtig, enthousiast of wat gereserveerd. Ieder heeft zijn plaatsje. Het is fijn om te zien hoe jonge gezinnen verbonden zijn met een wat oouder publiek. En vooral dat het werkt. Want wat we delen is zo belangrijk.

Eerst, na een aperitiefje, delen we samen een gezellig buffet. Er wordt veel gepraat. De kinderen eten en spelen met elkaar. De volwassenen babbelen. Je voelt je verbonden in geloof. Of je iemand al kent of niet, je bent welkom want we willen naar je luisteren.

Daarna vieren we samen Kerstmis in de kerk. De muziekgroep en het samen zingen maken de viering warm. En hier doet iedereen mee. De zondag en Kerstmis wordt hier echt gevierd. Er is veel aandacht van pastoor Tom voor de kinderen. Maar op die manier kunnen ook volwassenen iets op een heel eenvoudige manier leren. Men wikkelde hem in doeken… Dat staat niet zomaar in de bijbel. Wij hebben het begrepen. Het Kerstverhaal is ontegensprekelijk verbonden met Pasen. Wil jij ook meer weten? Klik HIER!

Na de viering werd er nog wat gezellig nagepraat terwijl een ploeg vrijwilligers opruimden en anderen naar huis trokken voor hun familiefeest. Het was een warme kerst.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

1 Comment so far

Marie-louisePosted on10:17 am - dec 27, 2022

Zo mooi de dag was, nog mooier zijn de foto’s.

Bedankt!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.