We gaan op kamp!

We gaan op kamp!

Volgend jaar bestaat onze pastorale eenheid 5 jaar. Dat willen we 5 keer vieren. Meer info over die 5 vieringen vind je HIER!

Een belangrijk moment is het KAMP!
Ja, echt, we gaan samen op kamp! En iedereen mag mee.

Ons doel is Meerseldreef. En er zijn formules voor iedereen. Je kan kamperen in tent, caravan of mobilehome, maar er zijn ook kamers voor 1 of 2 personen. Binnen kan je eventueel ook op je eigen veldbed slapen of met je matras of slaapmat terecht. de prijs houden we zeer democratisch. Kijk naar de flyer voor meer info of klik op de link HIER . In ons inschrijvingsformulier vind je ook al wat meer informatie!

Inschrijven kan via QR-code of HIER!

About the author

Dirk Van de Poel administrator

2 Comments so far

Greet GillesPosted on9:23 pm - mei 10, 2024

Hallo,
Ik wou even informeren over jullie kamp. Ik overweeg om samen met mijn 2 kinderen deel te nemen. Ze zijn 11 en 14 jaar. Zijn er nog kinderen ingeschreven van die leeftijd? Ze zien het anders echt niet zitten om mee te komen…
Bedankt voor de info

  Dirk Van de PoelPosted on10:08 pm - mei 10, 2024

  Dag Greet,
  Maak je voor jouw kids geen zorgen; Er is al een groep ingeschreven waaronder zeker enkele jongeren van hun leeftijd. bel gerust met het nummer 0487 89 08 41. Reinhilde zal je vandaaruit graag meer info geven. Zij heeft het overzicht. Er is voor de jongeren een apart programma voorzien op hun maat met dingen waar zij samen plezier aan zullen beleven.
  het zou heel fijn zijn als jullie meegaan.
  Vriendelijke groet
  Dirk Van de Poel

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.