Diaconie met kerst…

Kerstmaaltijd voor minderbedeelden


Afbeeldingsresultaat voor kerstmis met stalDe eindejaarsperiode met de warmte van Kerstmis is een goede aanleiding om iets extra’s te doen voor de minderbedeelden. Ook in Mortsel leven helaas mensen voor wie het woord feest vooral voor andere mensen van toepassing is.

Samen met de protestantse gemeenschappen uit Mortsel biedt de Pastorale Eenheid aan een honderdtal Mortselaars een gratis feestmaal aan op zaterdag 28 december. Onder meer via In de Buurt vzw hebben we families kunnen contacteren. We trachten hen enkele gezellige uren aan te bieden bij een lekker feestmaal met een muzikaal optreden en wat geschenkjes. Het is fijn dat alle christelijke kerken in Mortsel hierrond kunnen samenwerken.

Wij, als Pastorale Eenheid, hebben ons ondermeer geëngageerd om de dranken te sponsoren. Hierbij vragen wij uw milde steun. Na de viering van het eerste weekend van de advent (30 november/1 december) kan u sponsoren door aankoop van een drankbonnetje achteraan in de kerk. U kan steunen met 1 euro voor een fles water, 2 euro voor een fles cola of fruitsap en 5 euro voor een fles niet alcoholische aperitief.

Dank je wel om dit warme initiatief te steunen.