Sint-Jozef Mortsel

In alle kerken is elke zondag een viering. Dat zal meestal een Woord- en communiedienst zijn en af en toe een eucharistieviering. In de zondagskerken is er elke zondag een eucharistieviering. Voor Edegem is de Basiliek zondagskerk met viering om 9.30u en voor Mortsel is Heilig Kruis zondagskerk met viering om 11u. In de zondagkerk is er ook geregeld leven in de brouwerij. Alle werkingen van de eerste communie, de vormelingen en vele andere groepen uit het pastorale veld komen er langs. Zo bouwen we aan een levende en enthousiaste kerk van de toekomst.

Nieuwtjes? Klik op de berichten hieronder!

• Kerk & Leven in de vakantie
    Iedere week staan in Kerk en Leven verschillende artikels, de informatie over de vieringen, parochienieuws, een agenda en nuttige informatie. Voor dit alle
  • EERSTE COMMUNIE in onze pastorale eenheid
    Gespreid over zes vieringen en vier weekends ontvingen zo’n 120 kinderen de eerste communie. Altijd was de zon van de partij en werd het een feestelijk g