Digitaal aanbod

Hier vind je links en opnames naar gebedsmomenten die als inspiratiebron kunnen dienen of om een viering thuis te bekijken met de coronacrisis.
Zolang de lockdown duurt kan u hier ook dagelijks terecht voor een gebedsmoment.

Wil u mee bidden voor de intenties die onze medeparochianen hebben gepost? Klik dan HIER!

21 mei eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

14 mei eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

Pastoor Tom geeft een beetje uitleg

De viering live of uitgesteld bekijken

8 mei eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

23 April eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

16 April Paaswake voor gezinnen met kinderen vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

10 April eucharistieviering Passie- en palmzondag vanuit de St.-Benedictuskerk

3 April eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk

26 maart eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk

19 maart eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk

13 maart eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk

Viering St.-benedictus 12 maart live of uitgesteld te bekijken.