Digitaal aanbod

Hier vind je links en opnames naar de wekelijkse eucharistieviering in de St.-Benedictuskerk en het woordje van pastoor Tom over de lezing(en) van deze week. Steeds op zaterdag en aan de vooravond van feestdagen om 17.00 u. live of uitgesteld te bekijken.

Wil u mee bidden voor de intenties die onze medeparochianen hebben gepost? Klik dan HIER!

24 februari eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

Pastoor Tom geeft ook vandaag op de eerste zondag van de vasten graag een woordje uitleg bij een stukje van het evangelie van Marcus van deze week

De eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live of uitgesteld bekijken. Klik op de link!

17 februari eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

10 februari eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

Pastoor Tom geeft ook vandaag graag een woordje uitleg bij een stukje van het evangelie van Marcus van deze week

3 februari eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

27 januari eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

Pastoor Tom geeft ook vandaag graag een woordje uitleg bij een stukje uit de profeet Jesaja

20 januari eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

13 januari eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

6 januari eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

30 december eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken.

Pastoor Toms kerstwens bij het Kerstevangelie van Lucas

De Kerstviering vanuit de St.-Benedictuskerk live of uitgesteld bekijken. Klik op de link!

24 december Kerstviering voor gezinnen en wie jong van hart is vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken. Zalig kerstfeest!

23 december Eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken. Vierde zondag van de advent!

Pastoor Tom geeft ook vandaag graag een woordje uitleg bij een stukje uit het evangelie van Lucas van de vierde adventszondag

De viering vanuit de St.-Benedictuskerk live of uitgesteld bekijken. Klik op de link!

16 december Eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken. Derde zondag van de advent!

Pastoor Tom geeft ook vandaag graag een woordje uitleg bij een stukje uit het boek Jesaja van de derde adventszondag

9 december Eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken. Tweede zondag van de advent!

Pastoor Tom geeft ook vandaag graag een woordje uitleg bij het evangelie van Marcus van de tweede adventszondag

2 december Eucharistieviering vanuit de St.-Benedictuskerk live om 17 u of uitgesteld te bekijken. Eerste zondag van de advent!

Pastoor Tom geeft ook vandaag graag een woordje uitleg bij het evangelie van Marcus van deze eerste adventszondag