Slider

In coronatijd voorzien we een digitaal aanbod. Op weekdagen vind je daar gebedsmomenten door onze verschillende gebedsleiders en op zondagen kan je de opgenomen viering vanuit de St.-Benedictuskerk volgen.

In alle kerken is elke zondag een viering. Dat zal meestal een Woord- en communiedienst zijn en af en toe een eucharistieviering. In de zondagskerken is er elke zondag een eucharistieviering. Voor Edegem is de Basiliek zondagskerk met viering om 9.30u en voor Mortsel is Heilig Kruis zondagskerk met viering om 11u. In de zondagkerk is er ook geregeld leven in de brouwerij. Alle werkingen van de eerste communie, de vormelingen en vele andere groepen uit het pastorale veld komen er langs. Zo bouwen we aan een levende en enthousiaste kerk van de toekomst.

De opgenomen vieringen zullen vast aangeboden blijven voor woon-zorgcentra en zieken die niet steeds in de kerk geraken.