Viering vierde verjaardag van het Genootschap Cantecroy

Viering vierde verjaardag van het Genootschap Cantecroy

Op zondag 18 september vieren we de vierde verjaardag van het Genootschap Cantecroy. Zoals elk jaar kan je een rondleiding volgen met gids Kristel Van Doorslaer in het kasteeldomein Cantecroy. Deze start om 14 uur en duurt anderhalf uur. De rondleiding verloopt deels binnen, deels buiten. Reservatie is nodig gezien er maximum 25 personen kunnen deelnemen. Aansluitend wordt om 15 uur de broodmand om gezegend in de kapel van het kasteel, als schenking aan ‘In de buurt’. Hiermee zetten we de traditie verder van de heren en vrouwen van Cantecroy die vorig jaar terug werd opgepikt, namelijk. brood schenken voor de armentafel. Bovendien krijgen de aanwezigen een primeur. Wij maken van de gelegenheid gebruik om het nieuwe logo van ons Genootschap voor te stellen.

Kunstkring Sirkel zorgde ook voor enkele bijdragen aan deze verjaardag. U kan ze komen bewonderen in het kasteel tussen 13.30 en 15.30 uur.

Traditioneel sluiten we onze verjaardag af met een misviering in de St.-Benedictuskerk. Dit jaar gaat deze door om 16 uur en ze wordt voorgegaan door pastoor Tom Schellekens. Nadien hebt u de kans om nog na te praten met een drankje. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te vieren.

Wenst u deel te nemen aan de rondleiding, graag een mail sturen naar kristel@activational.be of een telefoontje naar 0478 78 56 84. Prijs: 6 euro per persoon, bedrag dat geschonken wordt aan het Genootschap Cantecroy.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.