TONEELGEZELLEN: Zij heeft een kat en ik een hond

TONEELGEZELLEN: Zij heeft een kat en ik een hond

Vrijgezel Philip is verliefd geworden op Fanny en zij ook op hem. Ze hoeven met niets of niemand rekening te houden want geen van beiden hebben ze kinderen. Een mooi leven samen lacht hen toe en ze besluiten te gaan samenwonen.

Maar … zij heeft een kat en hij een hond. Laten Fanny en Philip hun geluk daarvan afhangen en gaat hun relatie stuk omwille van hun lievelingsdieren?

Dit blijspel moet iedereen en zeker alle honden- en kattenliefhebbers gezien hebben. Het geeft een andere kijk op wat dieren denken en voelen. De conversaties tussen kat en hond zijn gewoonweg hilarisch!

De Toneelgezellen spelen dit blijspel van Ruud De Ridder en Nicole Laurent in regie van Paul Van den Broecke op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 20 uur en op zondag 24 maart om 15 uur in Den Wolschaerder, Liersesteenweg 314 in Mortsel. De toegangsprijs bedraagt 14 euro plus 1 euro reserveringskost. Reserveren kan via www.toneelgezellen.com. We voorzien zitplaatsen aan tafels, voor iedere voorstelling 14 tafels met elk 7 plaatsen.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.