TONEELGEZELLEN MORTSEL Als bomen in de winter

TONEELGEZELLEN MORTSEL Als bomen in de winter

De Toneelgezellen brengen op donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 november om 20 uur en op zondag 26 november om 15 uur in de zaal Den Wolschaerder te Mortsel “Als bomen in de winter”, een tragikomedie van de Vlaamse schrijver Pierre Soetewey, in regie van Rita Berghs.

Weduwnaar Pol Vandersmissen wordt een jaartje ouder maar woont nog steeds in zijn eigen huis. Hij is zwaar gevallen en kan zich niet langer alleen behelpen. Omdat hij weigert bij zijn enige dochter in te trekken, komt hij terecht in het rusthuis “De Nachtegaal”. Eerder dan hem lief is maakt hij daar kennis met juffrouw Demaegdt. Er ontstaat een speciale band tussen deze twee bewoners; de koppige Vandersmissen en de levenslustige Demaegdt. De avond van het eindejaarsfeest ontvlucht Pol ongezien het rusthuis …

Met een lach en een traan worden we meegenomen in het prachtige verhaal van twee mensen in de herfst van hun leven. Een toneelmoment waarin we onszelf kunnen herkennen.

Inkom bedraagt 14 euro en reserveren kan via reservatietoneelgezellen@gmail.com of op www.toneelgezellen.com; ook via telefoon van Diane Wyckmans 03 455 17 26.

Er is een overdekte fietsparking en de zaal is vlot bereikbaar met tram 15 of bus 90 aan halte ‘Hof Savelkoul’.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.