Teamdag voor het team van onze pastorale eenheid

Teamdag voor het team van onze pastorale eenheid

Het is niet eenvoudig om zo’n grote groep parochies langzaam om te smeden tot een pastorale eenheid. Daarvoor brachten we een 10-tal mensen bijeen die samen het team van de pastorale eenheid vormen. Heel verschillende mensen die samen op weg gaan om de gemeenschap te verbinden.

Ieder heeft zijn eigen sterktes en die proberen we in te zetten voor onze gemeenschap. Om elkaar beter te leren kennen, gingen we zondagnamiddag 21 november samen op teamdag. We trokken naar de omgeving van de abdij van Westmalle.

Bij de start werden we verblijd door een dubbele regenboog. Een teken van hoop voor ons allemaal. Daarna wandelden we in een hevige regenbui en gingen midden in het druilerige bos bezinnen vanuit een boeiende tekst die elk van ons ook heel persoonlijk raakte en waarbij we veel van onszelf prijsgaven. Vertrouwensvol stapten we in hoog tempo naar de abdij om net op tijd toe te komen voor de Vespers.

Na een kleine versnapering zakten we af naar een restaurant in Boechout waar al snel de gesprekken over de toekomst gingen. Want we willen een mooie toekomst voor onze pastorale eenheid. En daar gaan we samen verder aan werken; Niet alleen met het team, maar met iedereen van goede wil die graag wil meedoen.

Dirk

About the author

Dirk Van de Poel administrator

1 Comment so far

Mieke De ClerckPosted on2:27 pm - nov 23, 2021

Mooi initiatief, en die foto’s, het doet deugd!!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.