Studie site Sint-Jozef Mortsel

Studie site Sint-Jozef Mortsel

U kan deelnemen via deze link: https://bit.ly/3bWwTrP

Beste buur

De ganse site ‘Sint-Jozef’ aan de Liersesteenweg is toe aan een nieuwe toekomstvisie. Het gaat om de kerk, het parochiecentrum, de school, het scoutslokaal… dus van de steenweg tot aan de natuur van de Bessem. In dit ruime gebied is er nood aan en ruimte voor kerk, onderwijs, verenigingen, jeugdwerk… maar misschien ook voor veel meer. Wie binnen een aantal jaar iets wil realiseren, moet er nu grondig over nadenken. Met een globaal plan voor het hele gebied willen we ervoor zorgen dat een harmonieus geheel ontstaat waarbij de verschillende functies goed op elkaar zijn afgestemd. Bouwen aan een warme gemeenschap betekent ook aandacht hebben voor gebouwen en infrastructuur.

Daarom willen we u uitnodigen om mee te brainstormen over de invulling van deze site. We zijn bezig met een uitgebreid participatietraject om een plan te bekomen met aandacht voor de sociale, economische, geestelijke en culturele noden van dit deel van Mortsel. Velen hebben de enquête al ingevuld, maar we vinden het belangrijk dat de naaste buren ook sterk betrokken zijn, daarom deze brief.

Graag nodigen we u uit om een korte enquête (max. 10 minuten) in te vullen die polst naar de noden en wensen van de gemeenschap voor de buurt. Vanuit deze enquête zullen we een masterplan ontwikkelen voor dit gebied, waarbij alle partners van de site betrokken worden.

In de enquête kan u uw gegevens meegeven zodat we u eventueel later kunnen contacteren in verband met verdere participatiemomenten.

U kan de enquête invullen via volgende link: https://bit.ly/3bWwTrP Dit project loopt op vraag van de dekenale vzw Rupel Nete regio Kontich in samenwerking met de vzw Stefanus. Geef je patrimonium betekenis (www.stefanus.be)

About the author

pastoor Tom administrator

1 Comment so far

RegnierPosted on6:52 am - okt 24, 2020

scoutslokaal moet blijven

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.