Programma Okra St.-Lodewijk

Programma Okra St.-Lodewijk

Op donderdag 27 oktober kan je om 14.15 uur in Hoeve Dieseghem gezellig komen kletsen bij gratis koffie en gebak. Inschrijven bij Huguette (0477 21 30 12) is noodzakelijk. Breng gerust vriend, buur of partner mee en maak kennis met Okra.

Ons Okra-trefpunt bestaat 50 jaar. Dat gaan we vieren op vrijdag 25 november in restaurant De Basiliek in de Hovestraat 69 in Edegem. We spreken daar om 11.30 uur af voor een receptie. Aansluitend is er een vijfgangendiner en er komt ook nog een komisch duo optreden. Details worden later nog meegedeeld.

Op maandag 28 november kunnen we om 14 uur in De Singel te Antwerpen gaan genieten van een concert “Terug naar de sexties” met de Bonanzas. Kaarten kosten 20 euro voor leden, andere betalen 26 euro. Snelle beslissers kunnen nog waarschijnlijk nog terecht bij Huguette Cuyvers. De betaling kan op rekening BE79 9733 8194 7133 van Okra St.-Lodewijk Mortsel. In de mededing zet je je naam en “Bonanzas”.

Het Nieuwjaarsconcert in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen op maandag 30 januari 2023 om 14.30 uur krijgt als titel “From the new World” en wordt gebracht door Frascati Symphonic, dat met dit concert zijn 15-jarig bestaan viert. Op het programma de negende symfonie “Uit de nieuwe wereld” van Antonin Dvorak, “De Moldau” uit “Ma vlast” (Mijn vaderland) van Bedrich Smetana en het tweede vioolconcerto van Henryk Wieniawsky met de jonge violist Rino Yoshimito. Toegangsprijs: 28 euro voor leden, anderen betalen 38 euro. Inschrijven bij Huguette tot 15 november, rekeningnummer zie hoger en in de mededeling je naam en “Nieuwjaarsconcert”.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.