Centraliseer - organiseer

Organiseer alles van je parochie op een plaats die voor medewerkers van overal bereikbaar is, zonder de installatie van extra software.

Deel alle informatie over je parochie via de persoonlijke portaalsite, met eigen aan te maken pagina's en actueel nieuws.

Je kan je agenda vanop elke plaats raadplegen, zonder dat je extra software moet installeren, altijd en overal (zo lang je maar toegang hebt tot het internet).

Plan vieringen

Je kan je vieringen inplannen in een overzichtelijke kalender, geef de locatie op waar ze doorgaat, eventuele inhoud met alle voorgangers.
Het is mogelijk om alle activiteiten te laten herhalen (bijvoorbeeld zondagsvieringen) maar ook speciale vieringen toe te voegen.

Naast een viering plannen in een kerk of kapel kan je ook andere dingen zoals vergaderingen, activiteiten, enz... in de agenda inplannen.
Mijnparochie houdt bij wie iets inplande zodat men eenvoudig contact kan opnemen met die persoon.

Deel vieringen

Vertel de bezoekers meer over de inhoud van je viering.
Laat hen je viering delen op verschillende sociale netwerk sites of via een mailtje.

Overzicht faciliteiten

Geef je bezoekers een duidelijk overzicht van wat voor faciliteiten je kan aanbieden.
Informeer hen over welke mogelijkheden er zijn, prijzen, wanneer ze te gebruiken zijn.

Plaats een eigen tekst en afbeelding bij elke plaats die je beschikbaar hebt in je parochie, door de integratie van maps kan iedereen de locatie eenvoudig terugvinden op de kaart.

Eigen pagina's

Beheer eenvoudig zelf de inhoud van de pagina's zelf via een textverwerker.

Nieuwsberichten

Plaats nieuwsberichten van je parochie online, het aantal berichten is onbeperkt en deze worden automatisch vermeld op de site van de federatie.

Aan elk nieuwsbericht kan een afbeelding gekoppeld worden.

Oorsprong

Mijn Parochie is ontstaan uit de nood om de organisatie van een parochie efficient te kunnen laten verlopen.
Verschillende lokaties, verschillende vrijwilligers, ... hoe krijgen ze allemaal een eenduidig overzicht zonder veel heen en weer te telefoneren of emailen.

Wat begon als eenvoudige agenda, groeide steeds meer uit tot een volledig platform.

Ontwerp door Byteworks. Contact info@byteworks.be.