Op weg naar Lissabon (wereldjongerendagen)

Op weg naar Lissabon (wereldjongerendagen)

Een enthousiaste schatting droomt van één miljoen jongeren uit de hele wereld voor de wereldjongerendagen die deze zomer in Lissabon in Portugal doorgaan. De uitdaging was ervoor te zorgen dat er ook uit onze pastorale eenheid deelnemers zouden bij zijn. Die hebben we gevonden. Zes jongeren en pastoor Tom zullen de reis meemaken.

Onze groep sluit aan bij het programma van de gemeenschap Zaden van het Woord en Godspot Vlaanderen. In februari was er al een eerste kennismakingsweekend en nu in de overgang van april naar mei was er een tweede weekend. Het doet deugd om te zien hoe enthousiaste jongeren elkaar kunnen aansteken en hoe de Heilige Geest ook nu jonge mensen kan begeesteren.

We wensen Nyah, Aenea, Ilse, Jonas, Halle, Michiel en pastoor Tom nu al een boeiende reis en we hopen op 30 september inspirerende verhalen te mogen beluisteren. Wil u er op 30 september graag bij zijn? Reserveer nu al uw plaats. Voor 12 euro krijgt u een ticket en steunt u ook de jongeren die mee gaan. Wie graag peter of meter wil zijn van een deelnemer kan ook op een persoonlijke manier een jongere steunen.

Storten kan op het nummer van de PE BE87 7310 3581 4694 en kaarten bestellen of zich kandidaat stellen als meter of peter kan via pastoor Tom via de gekende kanalen.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.