OKRA SINT-LODE Activiteiten in de komende weken

OKRA SINT-LODE Activiteiten in de komende weken

Na de pannenkoeken op 14 februari zijn er nog verschillende andere activiteiten bij Okra. Iedere derde vrijdag van de maand is iedereen in de namiddag welkom in het Dieseghemhof om te kaarten of om Srabble of Rummicub te spelen.

Op vrijdag 10 maart gaan we alle vaders vieren. Meer info hierover volgt zodra ze beschikbaar is.

Hoofdbrok van dit artikel is een daguitstap naar Gavere en Oudenaarde, een organisatie van het verbond. Onze voorkeurdatum is 23 mei, maar in functie van de belangstelling van ons en andere trefpunten kan het ook 25 of 31 mei worden. De vertrekplaats en -uur en de juiste datum worden later medegedeeld aan wie ingeschreven is. De dag begint met om 10 uur een bedrijfsbezoek met gids aan de firma Breydel in Gavere: ontvangst met koffie, bedrijfsfilm met presentatie en uitgebreide degustatie van hun producten. Daar onder vleesbrood, spek, ham en 3 extra hapjes. En een streekbier hoort erbij.

De lunch bestaat uit belegde broodjes, drank niet inbegrepen In de namiddag bezoeken we de brouwersstad Oudenaarde. We verkennen de stad met een stadswandeling, maar er schiet zeker tijd over voor een terrasje.

Om 17.30 uur worden we in Overmeire-Berlare verwacht om paling te eten. Er is keuze tussen paling in ’t groen, met tomaat of met room, telkens met frietjes of brood.

Deelnemen aan deze uitstap kost 73 euro voor leden en 85 euro voor niet-leden. Inschrijven kan tot 20 maart bij Huguette, tel. 0477 21 30 12 of e-mail huguettecuyvers1951@gmail.com. De betaling graag op de rekening BE79 9733 8194 7133 van Okra St.-Lode. In de mededeling: uw naam en uw menukeuze.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.