OKRA SINT-LODE Activiteiten in de komende weken

OKRA SINT-LODE Activiteiten in de komende weken

Op vrijdag 26 april luiden in de cafetaria van Sporthal Den Drab de paasklokken voor het Paasfeest. Om 12.30 uur dient traiteur Omnibus het paasdiner op. We worden vergast op een aperitief, tomatensoep met balletjes, orloffgebraad met kaassaus, groetenkrans en kroketjes en een paas-tiramisu met advocaat. Na dit feestmaal is er nog een leuke animatie en een paasgeschenk voor iedereen.

U kan voor dit paasfeest inschrijven tot 21 april bij Huguette op tel. 0477 21 30 12 of per e-mail huguettecuyvers1951@gmail.com. De deelnameprijs van 35 euro voor leden en 40 euro voor niet-leden betaalt u op de rekening BE79 9733 8194 7133 van Okra St.-Lode. In de mededeling zet u uw naam en “Paasfeest”.

Geen eigen vervoer? Geef dan een seintje naar Huguette die voor vervoer zal zorgen.

Bedevaart naar Scherpenheuvel

Op maandag 6 mei vertrekken we om 9 uur in carpooling aan het Dieseghemhof. Na een tas koffie in de Ram volgt om 11 uur in de Basiliek een eucharistieviering. Daarna gebruiken we het middagmaal in de Ram. In de vroege namiddag is er dan nog de rozenkrans. Hieraan deelnemen is uiteraard niet verplicht. We besluiten met een ijsje in de lekdreef van Averbode.

Deelnemers die met de wagen naar Scherpenheuvel gaan, vragen we om tegen 1 mei aan Huguette te laten weten hoeveel mensen er nog kunnen meerijden. Voor dat meerijden betaalt u 5 euro per persoon als deelname in de kosten.

Rerum Novarum

Op donderdag 8 mei is er in samenwerking met ‘Beweging.net’ om 9.45 uur een eucharistieviering in de St.-Lodewijkkerk. Aansluitend biedt Beweging.net een receptie aan in het Dieseghemhof. Gastspreker is professor Emiel Vervliet van de universteit van Lumumbaschi die met woord en beeld vertelt over zijn werk in Congo.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.