Nieuws van de Rijstaktie

Nieuws van de Rijstaktie

Beste vrienden van de parochies in Edegem en Mortsel,

Hoe is het mogelijk dat het jaar 2022 al bijna voorbij is. We kunnen de tijd niet stoppen. Daarom kom ik opnieuw bij jullie om onze beste wensen aan te bieden. Samen met al onze kinderen en ook onze fantastische medewerkers wens ik jullie een zalig kerstfeest toe. Dat jullie allen een kerstfeest met veel liefde en genegenheid kunnen beleven en ook veel vrede.

Het gaat niet goed in de wereld; oorlog, epidemieën, armoede, onverdraagzaamheid enzovoort. We kunnen alleen maar hopen dat Kerstmis een pauze zal brengen in al deze ellende en dat elke mens in de wereld een beetje vrede en liefde mag voelen in zijn hart.

Tevens wensen we jullie ook een zeer gelukkig nieuwjaar. Dat 2023 veel voldoening mag schenken op alle gebied, veel kleine en grote vreugdemomenten en vooral veel gezondheid.

We willen jullie nog eens zeer, zeer hartelijk danken voor uw trouwe hulp voor onze kinderen reeds zoveel jarenlang. Uw edelmoedigheid en uw vertrouwen in ons werk hier in Brazilië met al die arme en verlaten kinderen treft ons zeer diep. Zeer hartelijk dank voor uw hulp via de Rijstaktie en ook door de talrijke en edelmoedige persoonlijke giften.

Lieve groetjes voor allen,
Evelyne Wairy – Vandermeersch

Wenst U onze actie te steunen?

Zonder fiscaal attest
RIJSTAKTIE ELSDONK/MOLENVELD
IBAN: BE66 8333 8698 9143
BIC-code: GKCCBEBB

Met fiscaal attest (vanaf 40 euro)
CHILDREN OF THE WORLD INTERNATIONAL
IBAN: BE06 0882 1090 0122
BIC- code: GKCCBEBB
Mededeling: “PROJECT EVELYNE WAIRY –  ATTEST AUB”.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.