Maria ook bij jou thuis? Ook dit jaar kan het!

Maria ook bij jou thuis? Ook dit jaar kan het!

Als je vandaag rondwandelt in Mortsel en Edegem kan je op 18 plaatsen een Mariabeeldje zien hangen dat er vorig jaar nog niet hing. Deze kleine uiting van devotie voor Onze-Lieve-Vrouw is een hartverwarmend signaal voor de voorbijganger dat religie en levensbeschouwing overstijgt: Maria’s moederlijke liefde is er immers voor iedereen. 

Onze PE organiseert dit jaar opnieuw een Mariagevelbeeldjesactie waar u voor de prijs van €55 volledig ontzorgd wordt: vrijwilligers van de PE komen langs en plaatsen het beeldje op de door u aangeduide plaats (max. 4 meter hoog en bereikbaar met een ladder).  Het enige wat u moet voorzien is een stopcontact: er moet immers een gat van 10mm geboord worden om een keilbout in te plaatsen waaraan het beeldje wordt opgehangen.

Het beeldje (met nis) is 55 cm hoog, 23 cm breed en weegt 12 kg.

Wil u ook zo’n magnifiek beeldje aan uw gevel laten plaatsen?
Vul dan het formulier in,
en schrijf € 55 over op rekening BE87 7310 3581 4694 van de PE Maria Magdalena (met mededeling ‘actie gevelbeeld Maria’).

Uw bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling. Levering en plaatsing is voorzien in de maand mei. Wij contacteren u tijdig om af te spreken.

Ook wie buiten Mortsel en Edegem woont, kan een beeldje bestellen. Plaatsing buiten onze pastorale eenheid is echter niet gegarandeerd. We contacteren U en zoeken wel altijd samen naar een oplossing. Vorig jaar lukte dat wonderwel bijna altijd!

Voor het formulier klik HIER!

About the author

Dirk Van de Poel administrator

2 Comments so far

Delval jeanPosted on8:00 pm - apr 26, 2023

Kan je dit berichtje doorsturen naar de redactie van okra edegem centrum *delvalj5@gmail.com @
Zodat ik het volgende maand publiceren in onze maandbrief. .?
Of is dit te laat

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.