Infoavonden

Is je dochter of zoon geboren in 2017 of zit zij/hij september 2024 in de 2de klas? Goed nieuws!
Zij/hij kan dit schooljaar haar/zijn eerste communie ontvangen in Edegem of Mortsel. Je wordt als ouder(s) dan ook verwacht op de infoavond. Data van de infoavonden voor Mortsel en Edegem vind je hieronder.

Inschrijven kan onder de infoavonden: klik op de link van jouw parochie of van de parochie waar jouw kind naar school gaat. Je vult het digitale formulier daar rechtstreeks in. Je houdt best de doopgegevens van jouw kind bij de hand.

De data voor de infoavonden eerste communie:

– dinsdag 17 september om 19.30u voor de kinderen van de parochies Sint-Benedictus Mortsel, Sint-Jozef Mortsel en Sint-Lodewijk Mortsel, in de kerk van Sint Benedictus (eerste communie zelf op zaterdag 3 mei om 9.30u in Sint Benedictus)
– dinsdag 17 september om 20u voor de kinderen van de parochies Sint-Jozef Edegem en OLV Basiliek Edegem in de OLV Basiliek (eerste communie zelf op zaterdag 17 mei om 9.30u in de OLV Basiliek)
– woensdag 18 september om 19.30u  voor de kinderen van de parochies Heilig Kruis Mortsel en Heilige Bernadette Mortsel in de kerk van Heilige Bernadette Mortsel (eerste communie zelf op zaterdag 24 mei om 9.30u in de kerk van Heilige Bernadette)
– woensdag 18 september om 20u voor de kinderen van de parochie Heilige Familie Edegem in de kerk van Heilige Familie Edegem (eerste communie zelf zaterdag 3 mei om 11u)

Inschrijven !!!

Heilig Kruis Mortsel en Heilige Bernadette MortselKlik HIER!
O.-L.-V.-Lourdes (Basiliek) Edegem en Sint-Jozef EdegemKlik HIER!
Sint-Jozef Mortsel, Sint-Lodewijk Mortsel en Sint-Benedictus MortselKlik HIER!
Heilige Familie EdegemKlik HIER!