KWB ST.-LODE / H. KRUIS Zomerwandeling

KWB ST.-LODE / H. KRUIS Zomerwandeling

Zaterdag 24 juni 2023 verwelkomt KWB jullie graag op een korte wandeling (maximum 5 kilometer) op het domein van het Hof van Moretus in Boechout. De wandeling start om 14 uur op het Jef Van Hoofplein aan de achterkant van de bibliotheek. Je geraakt er vanuit Mortsel per fiets, met de auto of met bus 51 richting Vremde, halte Boechout Kerk.

De boswachter gaat ongetwijfeld weer zorgen voor voor een zeer leerrijke en mooie namiddagwandeling in een verrassend kasteeldomein! De wandeling is geschikt voor iedereen. Je hoeft absoluut geen doorwinterde wandelaar te zijn om mee te kunnen en de snelheid wordt aangepast aan alle deelnemers! Uiteraard zijn goede en waterbestendige wandelschoenen een pluspunt wat betreft comfort en droge voeten! Ook een flesje drinkwater voor onderweg niet vergeten hé!

Na deze wandeling kunnen we nog wat nagenieten en samen bij een drankje wat bijpraten bij KWB Boechout in lokaal de Bunderkes vlak bij de molen van Boechout.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht, maar wel wenselijk tegen donderdag 22 juni en bij voorkeur per mail aan Fred Augustijnen: l.aug-fred@skynet.be (let erop dat de eerste letter van dit mailadres een kleine letter L is) of per telefoon: 0494 48 46 69 of 03 454 13 94.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.