KWB ST.-LODE / H. KRUIS Recreatieve fietstocht

KWB ST.-LODE / H. KRUIS Recreatieve fietstocht

Op donderdag 21 september organiseert KWB St.-Lode / H. Kruis een recreatieve fietstocht. We vertrekken om 14 uur aan het Dieseghemhof, Osylei 49 Mortsel.

Zoals altijd houden wij het ook nu laagdrempelig zodat iedereen meekan, ook met een niet-elektrische fiets! De afstand is ongeveer 30 kilometer en we fietsen in Mortsel, Lint en Lier. We maken er een gezellige activiteit van waar veel plaats is voor ontmoeting met de vrienden van KWB. We houden de snelheid uiteraard beperkt (maximaal 15 kilometer per uur) tussenstop waar iedereen ruim de tijd krijgt voor een gezellige babbel, een drankje enzovoort.

Aan de deelnemers vragen we wel dat zij op voorhand hun fiets goed in orde brengen. Neem ook voor onderweg wat fietsherstelgerief mee (uiteraard gerief dat nog bruikbaar is. Met een verhard tubetje lijm en verduurde pleisters kom je uiteraard geen meter verder hé!!!). Ook een goede reserve binnenband en een flesje drinkwater voor onderweg kunnen zeer nuttig zijn!

Er kunnen maximum 15 personen deelnemen aan deze activiteit. Op voorhand inschrijven graag vóór 20 september, bij voorkeur per mail: kwbmortsel1@gmail.com. Als het per mail niet lukt kan het ook telefonisch: 0475 31 47 58.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.