KWB SINT-LODE / HEILIG KRUIS Recreatieve fietstocht

KWB SINT-LODE / HEILIG KRUIS Recreatieve fietstocht

Op donderdag 13 juli organiseert KWB St.-Lode / H. Kruis een fietstocht van ongeveer 25 kilometer in de omgeving van Mortsel, Boechout en Vremde. Deze fietstocht was eerst voorzien op 22 april, maar werd toen afgelast wegens het slechte weer.

We vertrekken aan het Dieseghemhof (Osylei 43 Mortsel) om 14 uur. We houden het laagdrempelig zodat iedereen mee kan. We maken er een gezellige activiteit van waar veel plaats is voor ontmoeting met de vrienden van KWB. De snelheid beperken we tot 15 kilometer per uur en er is ook een tussenstop waar iedereen ruim de tijd krijgt voor een gezellige babbel en een drankje.

Aan de deelnemers vragen we wel dat zij op voorhand hun fiets goed in orde brengen. Breng ook voor onderweg wat fietsherstelgerief mee (uiteraard gerief dat nog bruikbaar is !!! Met een verhard tubetje lijm en verduurde pleisters kom je haast geen meter verder hé!!!). Een goede reservebinnenband en een flesje drinkwater voor onderweg kunnen zeer nuttig zijn !

André Decoster laat ons verrassende fietspaadjes zien – zijn fietstochten zijn zoals steeds prima!

Er kunnen maximum 14 personen deelnemen aan deze activiteit. Op voorhand inschrijven graag voor of ten laatste op maandag 10 juli en bij voorkeur per email naar andre.decoster3@gmail.com of per telefoon: 0495 80 94 70.

We maken er een gezellige uitstap van!

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.