Kerk & Leven – parochieblad – in 2022

Kerk & Leven – parochieblad – in 2022

Als onze planning verloopt zoals voorzien, zou u in de loop van deze of volgende week de brief moeten ontvangen waarin we u uitnodigen om uw abonnement op Kerk & Leven te vernieuwen. Onderaan deze brief zit een overschrijving dat al grotendeels ingevuld is. Enkel nog uw rekeningnummer en het bedrag invullen. Dat bedrag is zoals ook in de brief staat 43 euro, of 45 euro of meer als u met een steunabonnement ons wil helpen om ook ander drukwerk te financieren. U let er natuurlijk ook op dat de betaling vóór 15 november gebeurt.

Voor het geval de brief toch niet zou aankomen of per ongeluk verloren gaat hier ook nog even het rekeningnummer: BE70 7360 2606 0025 van Kerk & Leven Edegem Mortsel. En als u de brief niet krijgt, kent u ook de gestructureerde mededeling niet waarin alle gegevens zitten die we nodig hebben. Zet dan als mededeling gewoon uw abonneenummer op de overschrijving. Dat nummer vindt u naast de titel van dit blad boven uw naam. Het is een getal van 8 cijfers.

We hopen u ook in 2022 te mogen tellen onder onze meer dan 1000 abonnees.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

2 Comments so far

Francis CARDYNPosted on3:14 pm - okt 28, 2022

Geachte heer

Wil me a.u.b. de gegevens en eventuele referentie bezorgen om een abonnement te nemen op Kerk en Leven, parochie De Verrezen Heer in Berchem.
Dank en vriendelijke groet

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.