Kerk & Leven digitaal

Kerk & Leven digitaal

De vakbondsacties in enkele sorteercentra van de Post zorgden ervoor dat het parochieblad van 24 april bij vele lezers later in de bus zat dan gewoonlijk. Het is ook zo dat het blad al een hele tijd niet meer standaard op woensdag besteld wordt. Dat gebeurt nu op dinsdag, woensdag of donderdag en hier en daar zelfs pas op vrijdag.

We proberen om met de informatie in het blad zoveel mogelijk rekening te houden met dit alles, maar er is sinds kort ook de mogelijkheid om het blad digitaal te lezen. Daarvoor moet je eenmalig inschrijven op de website www.kerkenleven.be.
Daar kan je helemaal bovenaan klikken op DIGITAAL LEZEN. Je komt dan op een formulier terecht waarop je enkele gegevens moet invullen.
Na de inschrijving krijg je een bevestiging en kan je meteen het lopende nummer lezen. Daarna krijg je iedere week op donderdag een mail met een link naar het nummer van die week.

Je kan deze digitale versie van Kerk & Leven niet downloaden, maar de link die je ontvangt blijft werken tot je de link voor het volgende nummer ontvangt.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.