INFOAVONDEN EERSTE COMMUNIE EN VORMSEL,

ByDirk Van de Poel

INFOAVONDEN EERSTE COMMUNIE EN VORMSEL,

Het nieuwe schooljaar loert bijna om de hoek.
Dat het voor ieder kind, jongere een mooie start mag worden.
Niet enkel in de scholen wordt er gestart ook binnen onze Pastorale Eenheid vatten de voorbereidingen aan voor de eerste communies en vormsels die in 2022 zullen plaatsvinden. Om alles vlot te laten verlopen en de ouders te informeren,  organiseren we per parochie een infoavond. Data, plaats en uur vindt u in onderstaande lijst. De ouderavonden gaan door in de kerken.

Eerste communie

• Sint-Benedictus en Sint-Jozef Mortsel: woensdag 22/9 om 19.30u in Sint-Benedictus
  • Sint-Lodewijk Mortsel: woensdag 22/9 om 20u in Sint-Lodewijk
  • Heilige Bernadette en Heilig Kruis Mortsel: donderdag 23/9 in Heilige-Bernadette
  • Sint-Jozef Edegem: donderdag 23/9 om 19.30u in Sint-Jozef Edegem
  • Heilige Familie Edegem: maandag 4/10 om 19.30 in Heilige Familie Edegem
  • Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes en Sint-Antonius: maandag 4/10 om 20u in de Basiliek (kerk)

Vormsel

• Edegem: dinsdag 21/9 om 19.30u in de Basiliek (kerk)
    Vanaf 2021-2022 is de voorbereiding voor de jongens/meisjes van Edegem in één werking gegoten.
  • Mortsel: dinsdag 21/9 om 20u in Heilige-Bernadette Mortsel

Is uw zoon/dochter nog niet ingeschreven? Dan kan u dit doen via www.mijnparochie.be/levensmomenten.  Hier vindt u ook de data van de eerste communies en vormsels in 2022. Geniet nog van de laatste vakantiedagen

About the author

Dirk Van de Poel administrator

1 Comment so far

Liesbet BauwensPosted on6:03 pm - sep 21, 2021

Beste,
Aangezien ik in quarantaine zit, kan ik niet aanwezig zijn op de info avond over het vormsel van mijn zoon…
Als er belangrijke info is, mag u dat steeds laten weten.

Met onze excuses.