IederEEN vurig verbonden Verwacht het onverwachte

IederEEN vurig verbonden Verwacht het onverwachte

Op 27 november komt de gemeenschap IederÉÉN vurig verbonden weer bijeen om de vierde zondag te vieren. Het is een bijzondere dag, want deze vierde zondag is ook de eerste zondag van de advent en van het kerkelijk jaar. Wij gaan vooral uitkijken naar de komst van God onder de mensen. Zo’n belangrijke ontmoeting veronderstelt ook een voorbereiding.

Waarschijnlijk heeft ieder van ons wel ervaring met wachten. Zeker als het gaat om een belangrijk bezoek, een spannend verslag of langverwachte ontmoeting. Hoewel je kan vermoeden wat gaat gebeuren, blijft er toch altijd nog iets onbekends. Hoe iets precies gaat verlopen weet je vaak niet en de verwachtingen die je hebt vanuit je ervaring kunnen doorbroken worden door iets totaal onverwachts. Hoe beleef ik dan verwachting? Welke gevoelens houden mij dan bezig? Het evangelie van de eerste zondag van de advent roept ons tot waakzaamheid op.

“Verwacht het onverwachte” wordt dan ook het thema van onze gemeenschapsdag op 27 november. Iedereen is van harte welkom om samen het onverwachte tegemoet te gaan.

We komen samen om 12 uur in de “Tandem”, de school achter de St.-Benedictuskerk (Lepelstraat). We starten met de maaltijd. Wij bieden soep met broodjes aan, je hoeft dus zelf geen eten mee te brengen. Daarop volgt een thematische activiteit en we eindigen met een vreugdevolle eucharistieviering.

Je kan inschrijven tot 24 november klik HIER! of telefonisch op nummer 0487 89 08 41.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.