Het Maria Magdalena mysterie

Het Maria Magdalena mysterie

De naam van Maria Magdalena heeft doorheen de geschiedenis al vele inhouden en betekenissen gekregen. Dat proces heeft van haar in zekere zin een mysterieuze figuur gemaakt. En zoals we weten heeft het mysterie ook een bijzondere aantrekkingskracht.

Zo waren op woensdag 15 maart dan ook 50 aanwezigen verschenen voor een avond over het evangelie van Maria Magdalena, geprikkeld en nieuwsgierig. Helaas was er iets misgelopen met het boeken van de spreker en kwam die dus niet opdagen.

Gelukkig kunnen wij via het internet snel op zoek naar een alternatief. Zo keken we een klein uurtje naar dr. Bosman van de universiteit van Tilburg met een lezing over Maria Magdalena in de evangelies én werd al een klein tipje van de sluier gelicht over het evangelie met haar naam.

We willen ons bij alle aanwezigen verontschuldigen voor de fout en op algemene vraag werd dan ook meteen een nieuwe datum gezocht en is de spreker goed bevestigd. De echte avond over het evangelie genoemd naar Maria Magdalena zal doorgaan op woensdag 31 mei om 20u in Johannes XXIII.

Iedereen hartelijk welkom, ook wie er op 15maart niet bij was.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.