Gebeden bij belangrijke momenten van het jaar.

Gebeden bij belangrijke momenten van het jaar.

Is het u al overkomen? Een mooie zondag, een feestdag in het kerkelijke jaar en u wil graag een beetje achtergrond en een mooi gepast gebed, maar waar beginnen met zoeken?

Wel in de boeken van Drie Engelen tot Driekoningen en het vervolg van Maria Lichtmis tot Pinksteren vindt u alvast de nodige input voor de periode van 1 nov tot en met Pinksteren. Het eerste boek telt 286 pagina’s en het tweede 208. De boeken werden uitgegeven bij Adveniat Nederland (en Halewijn België) en ze zijn beschikbaar voor 9,95 euro per stuk.

Wij kunnen ze dankzij een groepsaankoop aanbieden aan 10 euro voor beide boeken samen. We hebben 26 setjes in de aanbieding. U kan via mail zo’n setje bestellen tot en met 1 maart. Wat dan nog rest wordt verkocht in de zondagkerken tot alles op is.

Mailen kan naar decroosje@hotmail.com en betalen via onze rekening BE87 7310 3581 4694. Let op: vermeld in uw mail bestelling gebedsboeken en uw naam met uw volledige adres en telefoonnummer. (Stuur in elk geval een mail voor de betaling). Bij de overschrijving vermeld aub ook bestelling gebedsboeken. Let op de betaling moet op onze rekening staan op 2 maart zodat we weten hoeveel boeken we in het weekend in de kerken kunnen verkopen.

Warm aanbevolen.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.