Gebed vragen en delen

Gebed vragen en delen

Wie gebed wil vragen, kan op de link klikken. Je kan aangeven of het gebed op de site mag verschijnen en of het in de zaterdagviering moet opgenomen worden. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKJhtFteJaakWjjFEvPj59zYa78pi4RmQtTPtaguzvflEX1g/viewform?usp=pp_url

Hieronder vindt u de vragen van mensen die om gebed vragen. De oproep blijft staan tot aan de volgende eucharistieviering op zaterdag:

Ik wil graag bidden om God’s zegen voor verbondenheid in de pastorale eenheid. Dat onze ‘vierde zondag’ door Zijn liefde en vreugde mag uitgroeien tot een warme gemeenschap waarin zoveel mogelijk mensen zich thuisvoelen.
Een moment waar we met z’n allen elke maand opnieuw naar kunnen uitkijken, waar we nieuwe mensen leren kennen, en waar we zowel vreugde als verdriet met elkaar kunnen delen. Een plaats waar vriendschappen mogen ontstaan en uitgroeien tot warme relaties. Een dag waarop we samen vieren en met z’n allen verbonden zijn in de naam van de Heer. Daarvoor wil ik graag bidden.
Goede God, zegen en bewaar Alejandro, die deze week geboren werd. Zegen en bewaar zijn ouders, Maritu en Emmanuel. Zegen en bescherm dit jonge gezin overvloedig met uw liefde.

About the author

pastoor Tom administrator

2 Comments so far

Mortelmans ErikPosted on2:50 pm - sep 24, 2020

Ik bid voor een spoedige genezing voor mijn moeder Nelly die met een psychose is opgenomen in Sint-Amadeus ziekenhuis.

Mortelmans ErikPosted on9:10 pm - okt 23, 2020

Een gebed om genezing voor mijn moeder herstellend van een zware operatie.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.