FEMMA SINT-BENEDICTUS Warme ‘Tussen sint en kerst’-avond

FEMMA SINT-BENEDICTUS Warme ‘Tussen sint en kerst’-avond

Goede tradities moeten in ere gehouden worden!

Maandag avond 11 december. De tijd tussen Sinterklaas en Kerstmis. Elk jaar tekenen onze vaste leden present om deze sfeervolle avond mee te beleven.

De refter van Tandem 2 is weer stemmig ingericht. Wanneer alle ingeschrevenen aanwezig zijn start het team met de bezinning. Mooie teksten in verband met Sinterklaas, Advent en Kerstmis worden afgewisseld met klassieke en kerstmelodieën.

Je kan een speld horen vallen, zo stil luistert men. Na de kerstwens voor de leden wordt het liedje “Stille nacht” nog gespeeld. En voor elke deelnemer is er nog een kleine attentie, om mee naar huis te nemen, als herinnering.

Geen kerstbezinning zonder het traditionele rozijnenbrood en de zelfgemaakte chocolademelk natuurlijk! Een heerlijke, lekkere en smaakvolle traktatie wordt door het team aangeboden.

In het midden van het lokaal staan enkele tafels boordevol mooie zelfgemaakte kerstpakketjes voor verkoop (zie foto’s). Ook deze gaan gretig van de hand met de feestdagen in het vooruitzicht. En er is nadien nog heel veel tijd voor – gewoon – het gezellig samenzijn.

De kernleden hebben weer het beste van zichzelf gegeven om de leden te laten genieten van deze mooie avond. De aanwezigen zijn voldaan naar huis gegaan.

We hopen dat deze traditie nog lang mag verdergezet worden.

Het Femma-team wenst iedereen nog prettige kerstdagen en een vreugdevol nieuwjaar.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.