FEMMA SINT-BENEDICTUS Gezellige High Tea!

FEMMA SINT-BENEDICTUS Gezellige High Tea!

Een verslagje van het Femma-team over de High Tea van woensdag 11 oktober.

De High Tea van vorig jaar was een echt succes, en daarom hebben we opnieuw een High Tea georganiseerd. Na een voormiddag van voorbereiding van de hapjes en na het aankleden van de tafels in het lokaal werden de dames ontvangen rond 14 uur.

Na een welkom en een mooi herfstgedicht kon men gaan kiezen aan de rijk gevulde tafel. Keuzestress? Nee, hoor, er was voor elk wat wils! Wat een overvloed! Er waren mini sandwiches met eiersalade, mini boterhammetjes met komkommer/kruidenkaas, met gerookte zalm/kruidenkaas en préparé, allen mooi in vorm en versierd. Maar ook cakes, appelgebak, rijsttaart, plattekaastaart, allerlei chocolaatjes, mini gebakjes enz.

Dit alles werd geserveerd met drie verschillende theesoorten. Een Early grey Darjeeling, een Jasmine imperial en een Irish afternoon tea.

De leden smulden van al deze lekkernijen. En ondertussen was er weer eens tijd voor een gezellige babbel. En hebben we ‘Lang zal ze leven’ gezongen, want Georgette (zie foto) was jarig.

We mogen gerust zeggen: het was weer een geslaagde activiteit. Bedankt voor jullie aanwezigheid en de positieve feedback. Afspraak volgend jaar.

Het Femma-team Sint-Benedictus.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.