Een teken van hoop.

Een teken van hoop.

In september 2022 ging onze eerste alphareeks van start. Alpha is bekend in vele landen en op heel wat plaatsen kent het programma een groot succes. Ook wij begonnen al te dromen, maar ja het blijft toch wel een vraag of dat ook bij ons zou ‘pakken’. En toch, we gingen stevig van start. Niet minder dan vier gespreksgroepen gingen aan de slag.

Meteen rees de vraag of we na het afronden van de eerste reeks onmiddellijk zouden starten met een tweede. Het leek ons wijs toch even op adem te komen, enkele dingen te evalueren en dan met Pasen de tweede reeks aan te vatten.

En inderdaad zo geschiedde. Intussen is dus ook de tweede reeks al een tijdje bezig. Dit keer vormen het team en de deelnemers een mooie groep van 28 personen die wekelijks zich laten raken door een thema uit het christelijk geloof en daarna met elkaar in gesprek gaan over dat thema.

Het is in deze Paastijd voor onze pastorale eenheid echt een lichtpunt en een teken van hoop dat zo’n enthousiaste groep mensen elkaar, maar vooral ook Jezus leren kennen. We wilden dit teken van hoop graag met u delen en u ook uitnodigen om voor deze reeks en deze mensen te bidden. Mogen God deze weg tot een vruchtbare weg maken.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.