een origineel cadeau van Oekraine-project-Edegem

een origineel cadeau van Oekraine-project-Edegem

Het zilveren jubileumboek

Luc Verhaeghe, de auteur van dit boek, geeft onze werking weer van bij de start in 1993 tot 2018. Het is het resultaat van drie jaren hard labeur. Bovendien is dit jubileumboek rijkelijk geïllustreerd met tal van nooit eerder geziene sfeervolle foto’s. Het is voor 1/3 een uniek kleurenfotoalbum, een mooi aandenken.

Omdat we langs deze bijzondere campagne de OORLOGSSLACHTOFFERS zoveel mogelijk willen helpen, hopen we dat dit Jubileumboek een bijkomende stimulans mag zijn tot grotere solidariteit, vooral omdat de opbrengst van deze campagne integraal gaat naar hulp, in diverse vormen, naar de oorlogsslachtoffers.

Bij een gift van 35 euro (of meer) via de bank en daarbij de vermelding: OSO (OorlogsSlachtoffers Oekraïne), toon je ons onrechtstreeks je interesse voor dit zilverenjubileumboek als CADEAU.

Bij een gift van 35 euro kan je dit cadeau komen ophalen in Hangar 42 (verzamelplaats van de hulpgoederen) of bij de auteur, Luc Verhaeghe, Acht-Eeuwenlaan 69, Edegem, elke maandag vanaf 10 januari van 10 tot 12 u. of op afspraak via: 0486 66 63 93. of lucverhaeghe@skynet.be.

Ben je niet woonachtig in Edegem en wens je het zilverenjubileumboek thuis te ontvangen, dan zien we ons verplicht om 45 euro te vragen (10 euro voor de verzendingskosten), waarvoor ook dank.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.