Damiaanactie een groot succes.

Damiaanactie een groot succes.

We mogen erg dankbaar zijn met de manier waarop we enthousiast op onze Pastorale eenheid konden rekenen in deze – voor elke NGO- moeilijke tijden.

Op zaterdag konden we op een flinke groep vormelingen in Mortsel rekenen die in het centrum van Oude God en omliggende buurten stiften verkochten. Ze werden door de mensen warm onthaald en deden dit met veel enthousiasme en grote gedrevenheid. Wij geloven in de jeugd van tegenwoordig. Dat bewijzen ze elke keer opnieuw! Dank ook aan de catechisten en ouders die dit alles helpen ondersteunen. Jullie waren Top.

met dank aan Mortsel-tv

Damiaan en de 60 jarige Damiaanactie kregen tijdens de tv-viering ruim aandacht. Dank aan pastoor Tom voor zijn inspirerende woorden. Dat ging ver buiten Mortsel niet onopgemerkt voorbij.
Ook dank aan iedereen in de pastorale eenheid die een kleine of grote bijdrage leverde aan deze viering.. Een heel groot compliment aan het koor dat ons Damiaanactielied ‘This little light of mine’ zo prachtig bracht als afsluiting van deze hartverwarmende viering.

Tijdens de twee lichtmisvieringen in St.-Benedictus en in de Heilige Familie werd de viering net als de tv-viering in het Heilig Kruis afgesloten met een stukje over de Heilige pater Damiaan. Dit mocht veel mensen inspireren en we zijn dan ook blij met de gulle giften die we van iedereen mochten ontvangen.

Momenteel hebben we al voldoenden bijeen gehaald om met onze PE minstens 50 mensen van lepra of tbc te genezen. 50 gezinnen die een nieuwe kans krijgen. 50 mensen die kunnen leven. 50 kansen om te ontsnappen uit armoede. Maar onze collecte is nog niet voorbij; We laten binnenkort meer weten.

About the author

Dirk Van de Poel administrator

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.